tiistai 9. marraskuuta 2021

3. Design thinking- työpajoista tukea kehittämistyöhön

Hyvät lukijat!

Lokakuussa pidimme opiskelijoille ja opettajille onnistuneet ja erittäin antoisat Design Thinking -työpajat. Design thinking on käyttäjälähtöinen ongelmanratkaisumenetelmä, jota voidaan käyttää monipuolisesti toimintojen ja palveluiden kehittämisessä. Työpajoissa saimme selvitettyä terveystieteiden opiskelijoiden sekä opettajien tarpeita liittyen hybridiopetukseen. Tarpeet loivat pohjaa ongelmien ja haasteiden määrittämiselle, mihin haettiin ratkaisuja pienryhmissä toteutetulla ideointivaiheella. Kehittämistyön kannalta olemme kokeneet tärkeäksi, että myös itse käyttäjät sitoutetaan kehitystyöhön ja että meillä on laaja, syvä ymmärrys heidän ajatuksistaan ja tunteistaan. Uusia opetusmenetelmiä tullaan kokeilemaan ja implementoimaan juuri alkaneella opintojaksolla sekä edelleen keväällä. Opiskelijoilta ja opettajilta saatu palaute on todella tärkeää opetusmenetelmien jatkuvan kehittämisen kannalta. 

Ideoista ja mallin kehittämisestä kuulet lisää tässä blogissa. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiamme liittyen hybridikoulutusmallin  kehittämiseen!

Sivuston oikeasta reunasta ja tämän julkaisun alta löydät myös aikaisemmat julkaisumme, jossa kerromme hankkeesta sekä hankkeen ensiaskelista tämän syksyn opintojaksolla.


Terkuin,

Hankkeen tiimi Sari, Heli, Tiina ja Kristina (puuttuu kuvasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

17. Hankkeen tulokset- hybridikoulutusmalli

  Hyvät lukijat, Hanke loppuu heinäkuussa ja olemme elokuusta 2021 saakka keränneet valtavasti tietoa ja ymmärrystä hybridioppimisesta ja -o...