tiistai 9. marraskuuta 2021

1. LearnHybrid hankkeen kuvaus


­­­                                                 Kuvan lähde: Oulun yliopiston kuvapankki

      Hybridikoulutusmalli terveystieteiden koulutukseen- hanke

Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen yksikössä on alkanut Euroopan rakenne-ja investointirahaston (ESR) rahoittama LearnHybrid- hanke, joka tukee oppimista ja osaamista hybridimallisessa opetuksessa. Hankkeen (1.8.2021 - 31.5.2023) tavoitteena on kehittää uusia kestäviä opettamisen ja ohjaamisen digitaalisia menetelmiä, joilla on positiivisia vaikutuksia terveydenhuollon tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä opetushenkilöstön osaamiseen.

LearnHybrid -hankkeessa laaditaan hybridiopetuksen toimintamalli sekä syksyllä 2022 koulutuskokonaisuus opettajille hybridimuotoisen opetuksen toteuttamisen ja opettajan osaamisen vahvistamiseksi. Koulutuskokonaisuus on jatkossa avoin kaikille.

Hankkeen tuottamat tulokset ovat välttämättömiä tulevien terveystieteen asiantuntijoiden riittävän osaamisen sekä opetuksen joustavuuden, laadun ja opiskelijoiden tasavertaisen kohtelun varmistamiseksi sekä opettajien osaamisen, koulutuksen suunnitteluun ja toteutuksen kehittämiseksi. Hybridikoulutusmallia voidaan soveltaa ja edelleen kehittää monialaisesti eri tieteenalojen ja jatkuvan oppimisen koulutustoteutuksissa sekä lisäksi täydentää erilaisen teknologiaratkaisujen kuten virtuaalitodellisuussovellusten avulla.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Lääketieteellisen tiedekunnan sekä Oppimisen ja koulutusteknologian yksikön (LET) kanssa.

Hankkeen sivut:

https://www.oulu.fi/terveystieteet/learnhybrid


Sari Pramila-Savukoski, hankkeen asiantuntija

Heli-Maria Kuivila, hankkeen päällikkö

Tiina Törmänen, asiantuntija LET-tiimistä

Kristina Mikkonen, hankkeen johtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

17. Hankkeen tulokset- hybridikoulutusmalli

  Hyvät lukijat, Hanke loppuu heinäkuussa ja olemme elokuusta 2021 saakka keränneet valtavasti tietoa ja ymmärrystä hybridioppimisesta ja -o...